banderola1
123
134

Çfarë bëjmë ne

Faith Electric synon të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë produkte me cilësi të lartë për t'u ofruar klientëve përvoja superiore të përdoruesit.Që nga fillimi i markës në 1996, Faith Electric është angazhuar të përputhet me standardin më të lartë të sigurisë dhe të ofrojë zgjidhjet më të besueshme për partnerët tanë të biznesit.

 

Me mbi 26 vjet përvojë të besuar në shërbimin e kontraktorëve, ne qëndrojmë pas pajisjeve të instalimeve elektrike të linjës së plotë që shesim, të cilat përdoren gjerësisht në aplikime rezidenciale, tregtare dhe industriale.Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me çdo projekt që kërkoni të përfundoni.

 

Ne marrim pjesë vazhdimisht në formulimin e standardeve të industrisë dhe promovimin e teknologjive të reja.

Aplikimi i Industrisë

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

 • Grafiku i skenës

  Grafiku i skenës

FAQ

 • Q1: A jeni një kompani tregtare apo prodhues?

  Përgjigje: Ne jemi një prodhues profesionist i specializuar në prodhimin e prizave GFCI/AFCI, prizave USB, prizave, çelsave dhe pllakave të murit në një fabrikë të pavarur të vendosur në Kinë.

 • Q2: Çfarë lloj çertifikimesh kanë produktet tuaja?

  Përgjigje: Të gjitha produktet tona janë UL/cUL dhe ETL/cETLus të listuara kështu që përputhen me standardet e cilësisë në tregjet e Amerikës së Veriut.

 • Q3: Si e menaxhoni kontrollin tuaj të cilësisë?

  Përgjigje: Ne ndjekim kryesisht më poshtë 4 pjesë për kontrollin e cilësisë.

  1) Menaxhimi i rreptë i zinxhirit të furnizimit përfshin zgjedhjen e furnizuesit dhe vlerësimin e furnizuesit.

  2) 100% inspektim IQC dhe kontroll i rreptë i procesit

  3) Inspektim 100% për procesin e produktit të përfunduar.

  4) Inspektim i rreptë përfundimtar përpara dërgesës.