банер 1
123
134

Што правиме

Faith Electric е наменета да дизајнира, развива и произведува висококвалитетни производи за да испорача супериорни кориснички искуства на клиентите.Од основањето на брендот во 1996 година, Faith Electric се обврза да го почитува највисокиот безбедносен стандард и да им понуди најсигурни решенија на нашите деловни партнери.

 

Со повеќе од 26 години доверливо искуство во опслужување на изведувачите, стоиме зад целосните електрични уреди за ожичување што ги продаваме и кои се широко користени во станбени, комерцијални и индустриски апликации.Ние сме тука да ви помогнеме со кој било проект што сакате да го завршите.

 

Континуирано учествуваме во формулирањето на индустриските стандарди и промовирањето на новите технологии.

Апликација за индустрија

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

 • График на сцена

  График на сцена

Најчесто поставувани прашања

 • П1: Дали сте трговска компанија или производител?

  О: Ние сме професионален производител специјализиран за производство на GFCI/AFCI приклучоци, USB приклучоци, приклучоци, прекинувачи и ѕидни плочи во независна фабрика лоцирана во Кина.

 • П2: Каков вид на сертификати имаат вашите производи?

  О: Сите наши производи се наведени UL/cUL и ETL/cETLus со што се усогласени со стандардите за квалитет на северноамериканските пазари.

 • П3: Како управувате со вашата контрола на квалитетот?

  О: Ние главно следиме подолу 4 делови за контрола на квалитетот.

  1) Строгото управување со синџирот на снабдување вклучува избор на добавувач и рејтинг на добавувач.

  2) 100% IQC инспекција и строга контрола на процесот

  3) 100% инспекција за процес на готов производ.

  4) Строга финална инспекција пред пратката.