55

tala fou

Lima Faiga Fa'alelei Fale i Amerika

Faatasi ai ma tau o loʻo faʻatupulaʻia i soʻo se mea e te vaʻaia, o le tele o tagata e ona fale o le a taulaʻi atili i galuega faʻaleleia fale faʻatusatusa i le toe faʻaleleia o mea faʻalelei i lenei tausaga.Ae ui i lea, o le fa'aonaponei ma le fa'afouina o le fale e tatau lava ona i ai i lau lisi fa'aletausaga o mea e fai.Ua matou aoina ituaiga e lima o galuega faʻaleleia fale e sili ona lauiloa i le 2023.

1. Toe fa'aleleia fafo o le fale

E tusa lava pe e te filifilia naʻo se pito fou pe manaʻo i se foliga fou atoatoa, o fafo o le a tutusa le taua ma le toe faʻaleleia o totonu i lenei tausaga.O lanu lanumeamata, lanumoana, ma lanu enaena o le a oʻo atu i le tele o fale i fafo i le 2023.

 

E le gata i lea, fa'amoemoe e tele fale e mana'o e fa'aoga le siding tu'usa'o, e ta'ua fo'i o le laupapa n 'batten.O lenei faiga e le tau fa'aogaina i se fale atoa;e mafai ona faaopoopo siding i luga o le sa'o e fai ma leo e fa'amanino foliga faufale, e aofia ai faitotoa, gables, dormers, ma faufale.

O le Board n' batten o le a faʻaauau pea ona matagofie aua e foliga lelei e fetaui ma le faʻataʻamilomilo, lulu lulu, poʻo maʻa gaosia.O lenei sitaili o le siding o le faʻafefiloi lelei o le faʻalelei rustic ma le inisinia faʻaonapo nei.

 

 

 

2. Faamalama fou ma vaaiga sili atu e aumai ai fafo i totonu

E leai se mea e sili atu nai lo se fale e iai le malamalama faanatura matagofie ma le manino, le va'aia o vaaiga i fafo.E tusa ai ma faiga faʻataʻitaʻiga faʻamalama mo le 2023 - sili atu le sili, ma le uliuli ua toe foʻi.O faʻamalama tetele ma e oʻo lava i puipui faʻamalama o le a masani i tausaga a sau.

 

O faʻataʻitaʻiga o fale o le a faʻapipiʻiina ai faʻamalama tetele tetele ma sui ai faitotoa tasi e faʻaluaina faitotoa e vaʻai atili ai fafo mai totonu o le fale.

 

O faʻamalama ma faitotoʻa faʻamalama uliuli na faia se faʻamatalaga tele i luga o le maketi i totonu o le fale i le 2022 ma o le a faʻaauau pea ona olaola i le 2023. O le vibe faʻaonaponei atonu e talafeagai mo nisi fafo, ae afai e te fuafua e faʻafou uma itu uma ma teuteu, o lenei tulaga. atonu e sa'o mo oe.

 

3. Fa'alauteleina le oasis i fafo

E to'atele tagata e ona fale o lo'o va'ava'ai atu i fafo o se fa'aopoopoga o latou fale - o se aga o le a fa'aauau pea.

Fausia se avanoa saogalemu i fafo e atagia ai lou olaga e le gata mo fale tetele ma fanua ae faʻapea foʻi mo tamaʻi fanua e manaʻomia le faʻalilolilo.O fausaga paolo e pei o pergolas e maua ai le puipuiga mai le vevela ma fa'afaigofie ai le avanoa.O le a fa'ateleina fo'i le ta'uta'ua o pa puipui fa'alilolilo i tausaga a sau a'o fa'atupuina e tagata lenei faiga o le ola i fafo.

 

Efuefu fa'apipi'i fa'aofuofu o se tasi lea o aga fou mo avanoa i fafo.E ui lava o lanu o le lanu efuefu e tumau pea le malosi, ae o le a e vaʻaia ni leo mafanafana o loʻo fetolofi faʻatasi ma lanu meamata i lenei tausaga e faʻaopoopo atili ai.A'o fa'atupula'ia tagata e ona fale i le lanu ma le tino, ua fa'atupula'ia fo'i pa'u fe'au, pei o ma'a fa'alenatura.

4. Faʻaleleia umukuka taugofie ma aoga

I lenei tausaga, o tupe faʻaalu atamai i au umukuka ma faletaele e mafai ona faʻateleina le taua o le fale ma le faamalieina atoa.O le suia o meafaigaluega, moli, ma fata e mafai ona avea ma mea e manaʻomia e aumai ai lou fale ile 2023.

moli

O filifiliga moli faʻalelei o se umukuka tele ma fale fale o le a sili atu ma sili atu ona lauiloa.O moli App ma leo-pulea o le a faʻalelei e pei o faʻamalama masani ma moli faʻalogo i le tausaga a sau.O sconces fetuutuunai e faia foi se aafiaga taua i umukuka.

Countertops

O mea e le oona e mana'omia mo se siosiomaga umukuka maloloina.O ma'a fa'alenatura mautu, maamora, laupapa, u'amea, ma u'amea o filifiliga fa'asagatau e su'e i le 2023. O le fa'apipi'iina o fata fa'amau sa fai ma masani i Europa mo sina taimi ma o lo'o fa'asolo lava iinei i Amerika.O le Porcelain e tutusa lelei pe a faatusatusa i isi mea lauiloa e pei o le quartz ma le maamora.

Meafaigaluega

O le tele o luga o luga o le fata e fetaui lelei ma le pito i luga o le umukuka mea faigaluega o le 2023. O le lalolagi mamanu e sili atu le faʻaogaina o mamanu faʻafefe mo se pop fiafia iinei ma iina.Mo moli moli uma, o le lanu uliuli ma le auro e sili ona lauiloa pe a faʻatusatusa i isi lanu, ae o paʻepaʻe paʻepaʻe ua amata ona maua se malosi.O le fa'afefiloi o lanu u'amea i totonu o le umukuka ose faiga tele matou te fiafia e va'ai e nonofo ai mo sina taimi.

 

Kapeneta

O kapoti umukuka lanu e lua ua amata ona sili atu ona lauiloa.O se lanu pogisa i luga o le pito i lalo ma kapoti pito i luga mama e fautuaina pe a taʻalo se foliga lua-lanu i lenei tausaga.O le fa'aogaina o lenei sitaili e masani ona foliga tele ai le umukuka.O fale e iai ni umukuka laiti e tatau ona aloese mai le kapoti i lanu pogisa uma ona e foliga mai e fai ai le avanoa claustrophobic.Afai o loʻo e faʻamoemoe e fai se suiga tele i le umukuka i luga o se paketi faʻapitoa, o le valiina o au kapoti e mafai ona avea ma filifiliga sili.Fa'aoga meafaigaluega fou, moli, ma fa'amaufa'ailoga e fa'amamafa ai le lanu fou.

Lanu

O Lanu Ta'uta'ua e pei o le uliuli, lanu meamata olive, ma le vanilla manogi mafanafana o se vaega o lenei tausaga e sili ona masani i le fatuina o avanoa masani ma le faigata.E manino lava latou te tu'uina atu i so'o se umukuka se susulu fa'afouina ae mafanafana.E le gata o le a sili atu le fiafia i totonu o aso nei i lona faʻaaogaina i aso uma, ae mafai foi ona faʻateleina le tau toe faʻatau atu o lau meatotino.

 

5. Ua toe fo'i mai potu palapala ma ua sili atu ona maopoopo nai lo se isi lava taimi muamua

O le tausia o lou fale mama ma mama o se mea e manaʻomia mo le filemu o le mafaufau ma se lagona o le toʻafilemu i totonu o le fale.O potu palapala o le 2023 o loʻo faʻaalia ai kapoti faʻapipiʻi puipui ma nofoaga faʻapitoa mo seevae, peleue, faamalu, ma isi mea mo le faʻalauteleina o avanoa.E le gata i lea, o nei potu e aofia ai ogaumu mo le fufuluina poʻo le faʻaluaina o le potu tagamea.

E lagona e tagata e ona le fale se ituaiga o "nofoaga autu" poʻo le "sone pa'ū" i totonu o le fale, aua latou te manatu o se nofoaga sili lea e tuʻu uma ai mea e sau i totonu ma fafo o le fale ma faʻapena pea ona faʻatulagaina.E taua tele le sao a le Kapeneta i le galuega, faʻatulagaina, ma faʻalelei o se "sone pa'ū."

O le fa'afou fa'aituau e fa'atumauina ai le avanoa, to'a, ma fa'aonaponei.O lenei avanoa e tatau ona faʻafeiloaʻi ona o tagata e ona fale e faʻaalu sina taimi iinei, ma e masani lava o le vaega muamua lea e vaʻaia pe a ulufale i le fale.


Taimi meli: Mati-21-2023