55

nūhou

ʻAuhea nā mea pono GFCI

Pono nā mea GFCI e pale i ka circuitry ma waho o ka hale i nā makahiki 90.Ma Texas Hema, ʻike pinepine ʻia kēia GFCI ma ka hale kaʻa a i ʻole kahi lumi holoi.Mai ka makahiki 1990 mai, ua hoʻomaka ʻia nā mea hana GFCI ma nā wahi ʻē aʻe he nui, a laila koi ʻia ma nā wahi āpau e hiki ai ka wai.He mea paʻakikī kēia i ka nānā ʻana no ka mea hana ʻole me ka uila i kēlā me kēia lā a nānā i nā hale no ke ola, no laila ua kākau mākou i kēia ʻatikala e kōkua iā ʻoe e ʻike i kahi āu e makemake ai i kahi GFCI.Ma keʻano laulā, e nīnau iā ʻoe iho inā he wahi “mākū” a i ʻole “puu” kēia wahi a e ʻike ʻoe he pono ka pale GFCI.

 

ʻO kēlā me kēia ʻāpana i loko o 6-kapuaʻi o ka lihi o kahi Sink

Ke ana ana mai ka lihi o ka ipu hao, pono e hoomaluia kekahi pahu i loko o 6 kapua'i o ka lihi po'i i ka GFCI, manawa.

Ma ka lumi kuke a me ka Wet-Bar countertops

Pono ka pale GFCI no nā ʻeke a pau i loaʻa ma ka lumi kuke a i ʻole ka pā pākaukau.He pololei kēia: he wahi kēia e loaʻa ai nā mea hana meaʻai a me ka wai, no laila pono ka pale haʻalulu.

ʻO nā ʻeke ma lalo o ka Sink Kitchen (i loko o ke keʻena)

ʻO ka mea maʻamau, ʻo ia ke ʻano o ka pahu no ka mea ʻōpala meaʻai a i kekahi manawa ka mea holoi ipu.He wahi kēia e hiki ai ke loaʻa ka wai inā loaʻa kahi leak a ʻaneʻane ʻaneʻi ma loko o 6-kapuaʻi o ka lihi pohō.

ʻO ka pahu holoi ipu (pono e loaʻa!)

Pono ka mea holoi kīʻaha e loaʻa i kāna mea ponoʻī GFCI ponoʻī a pono e loaʻa pū kekahi.He aha ke ʻano o kēia?ʻO ka maʻamau, ʻo ke ala maʻalahi o ka hoʻokō ʻana i kēia, ʻo ia ka hoʻokomo ʻana i ka pale GFCI ma ka papa panel no ke kaapuni GFCI i hoʻolaʻa ʻia.

ʻO nā pahu ʻauʻau a pau

Pono nā ʻeke ʻauʻau a pau e pale iā GFCI.

Ka Wahi Holoi

ʻAʻole pono ka ʻeke no ka mīkini holoi i kēia pale, no ka mea, no ka mea hana i hoʻolaʻa ʻia.ʻAʻole ʻoiaʻiʻo hou kēlā.Pono nā ʻeke a pau i ka pale GFCI no kēia manawa.

ʻO nā pahu kaʻa a pau

Pono ka pale GFCI no nā ʻeke a pau i loko o ka hale kaʻa.ʻOiaʻiʻo nō kēia me ka wehe ʻana o ka puka hale kaʻa, a hiki i ka makahiki i hala ʻaʻole koi ʻia (he waiho ʻia no nā pahu mea hana hoʻolaʻa).

ʻO nā waihona waho a pau

ʻO kēlā me kēia ʻeke ma waho o ka home, me nā ʻeke soffit a me nā ʻeke i loko o nā pā i hoʻopaʻa ʻia e pono ai ka pale GFCI.

ʻO nā ʻeke a pau i hoʻopau ʻole ʻia

E ʻoluʻolu e ʻoluʻolu e loaʻa i nā ʻeke a pau ka pale GFCI inā ʻoe e noho ana ma kahi maʻamau i hoʻopau ʻole ʻia nā haʻahaʻa haʻahaʻa.

Loaʻa nā Crawlspace a pau

Aia nā Crawlspaces ma nā hale kahiko loa a i ʻole nā ​​hale kelepona ma San Antonio, akā i kekahi manawa e ʻike au i kahi pahu i loko o ka crawlspace akā ʻaʻole ia i pale ʻia e GFCI.Pono ʻo ia i ka pale GFCI no kēia manawa inā aia kekahi i kāu crawlspace.

ʻO ka Hale Paʻa Hana ma ka Attic (inā loaʻa nā lako, ʻaʻole nā ​​​​home a pau)

No laila, inā loaʻa iā ʻoe nā mea hoʻoheheʻe ea ma kou attic, pono e loaʻa kahi pahu 125v i loko o 20-kapuaʻi o nā mea hana i loaʻa i ka mea lawelawe i ka lako e hoʻoikaika i kā lākou mau mea hana.Inā loaʻa kēia pahu, pono ia i ka pale GFCI.

ʻO ke kukui loko a me nā lako ʻauʻau a pau

ʻO kēia kahi pou ʻē aʻe iā ia iho, akā inā he wai ʻauʻau kāu, e mālama pono i ka mālamalama a me nā mea hana i pale ʻia iā GFCI.


Ka manawa hoʻouna: Mar-28-2023