55

nūhou

E hōʻoia i ka pale ʻana o ka AFCI ma o ka hoʻāʻo ʻana a me ka hōʻoia

ʻO ka mea hoʻopili kaapuni arc (AFCI) he mea ia e hōʻemi i nā hopena o nā hewa o ka hoʻohu ʻana ma o ka hoʻopau ʻana i ka ʻāʻī ke ʻike ʻia kahi hewa.ʻO kēia mau hewa o ka arcing, inā ʻae ʻia e hoʻomau, hiki ke lilo i ka pilikia o ka ʻā ʻana o ke ahi ma lalo o kekahi mau kūlana.

ʻO kā mākou ʻike i hōʻoia ʻia i ka ʻepekema palekana a me ka ʻenekinia e hiki ai iā mākou ke lawelawe i ka ʻoihana pale pilikino holoʻokoʻa, me ka GFCI pahu pahu, nā mea lawe a me nā mea hoʻokaʻawale kaapuni.Hoʻokahi kaʻina hana hōʻoia e hiki iā ʻoe ke loaʻa kālā mai ka wikiwiki wikiwiki i ka mākeke.Mālama kēia kaʻina hana maʻalahi a me ka wikiwiki i ka manawa a me ke kālā ma o kahi papahana hōʻoia honua.ʻO kā mākou waihona lawelawe nui a maʻalahi e uhi i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, Global Market Access, hoʻonohonoho a hoʻohana hope.

Nā koi AFCI no ka Global Market Access
Loiloi ʻia nā AFCI i nā kūlana ma lalo no ka hoʻokō a me ka palekana:

US - UL 1699, ka maʻamau no nā Arc-Fault Circuit-Interrupters
Kanada – CSA C22.2 NO.270
ʻO nā AFCI maʻamau i uhi ʻia e kēia mau maʻamau penei:

ʻĀpana AFCI – Kaapuni ʻAi Kūʻai (OBC) AFCI
Circuit Breaker AFCI (Ke noiʻi ʻia nei hoʻi kēia i ka UL 489 Edition 13, ka maʻamau no nā mea hoʻoheheʻe kaapuni i hoʻoheheʻe ʻia.
Hoʻohana ʻia nā AFCI i nā hale noho.ʻO ka helu kiʻekiʻe loa no nā ʻano noncord he 20 A 120 V AC, 60 HZ kaʻapuni a i ʻole 120/240 Vac a i ʻole 208Y/120 V ʻekolu mau ʻōnaehana.Ua helu ʻia nā kaula AFCI a hiki i 30 A.

ʻO nā koi hou e hoʻohui i nā ʻokoʻa ma waena o TIL M-02A a me CSA-C22.2 No. 270-16 e hoʻokō ʻia ma Mei 23, 2019. Hāʻawi mākou i nā lawelawe noiʻi mua, a me nā lawelawe loiloi a me nā lawelawe hōʻoia, e kōkua iā ʻoe e loiloi. a hoʻāʻo i ka hoʻomākaukau ʻana no ka hoʻokuʻu ʻana i kēia mau koi i hoʻololi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2022